Idei impresionante, de amenajare a bucatariilor mici

Idei impresionante, de amenajare a bucatariilor mici

Bucataria a fost intotdeauna centrul de interes al intregii case. Este locul in care gatim, ne distram, depanam amintiri minunate si chiar ne relaxam dupa o zi agitata. Nu este de mirare ca tuturor ne place sa avem o bucatarie bine amenajata, special conceputa si spatioasa. Cu toate acestea, odata cu reducerea dimensiunilor si cu ideea de micro-case, designerii si arhitectii au revolutionat design-ul bucatariei.

Cand creeaza bucatarii mici, designerii se confrunta cu o problema importanta: cum poti reusi sa pastrezi acelasi stil, eficienta si organizarea unei bucatarii mari, atunci cand spatiul este redus semnificativ? in acest sens, ideile de amenajare pentru bucatarii mici, moderne, sunt deosebit de practice. Acestea reunesc o gama larga de design-uri inteligente, pentru a crea o bucatarie care nu este doar atragatoare din punct de vedere estetic, ci este si multifunctionala.

Aceste idei minunate de amenajare a bucatariilor mici arata cum design-ul modern, dispozitivele moderne si cele mai noi tehnologii pot fi utilizate pentru a crea o bucatarie mica, intr-un spatiu complet functional. Mai important, aceste idei de amenajare a bucatariei, se imbina frumos, in design-ul interior, cu spatii deschise, ceea ce le face perfecte pentru casele si apartamentele mici de astazi.

Idei de amanajare a bucatariilor mici

Bucatariile mici nu trebuie sa arate neaparat supraaglomerate. Cu aceste idei de amenajare, puteti transforma bucatariile mici, in spatii elegante si practice.  Vorbim despre blaturi din granit, dulapuri fabuloase, aparate din otel inoxidabil si multe altele - totul este posibil, cu urmatoarele idei moderne de amenajare a bucatariilor mici.

Culoarea verde, atractiva in bucatariile mici

Casa Shakin Stevens este o minunata locuinta amenajata in stil minimalist, in care au fost folosite doar 2 culori pentru a defini si decora toate interioarele - nuanta placuta de verde si clasicul alb. Dupa cum vedeti, combinatia de culori verde si alb functioneaza foarte bine in aceasta bucatarie mica, conferind iluzia unei bucatarii spatioase si luminoase.

Bucatarii mici moderne

Bucatarie mica, conceputa sa se potriveasca sub scara

Idei utile pentru decorarea casei Te-ar putea interesa si: Idei utile pentru decorarea casei

Acest mic apartament incredibil este una dintre acele locuinte, in care, creativitatea trebuie folosita, in fiecare centimetru al apartamentului, mai ales in ceea ce priveste amenajarea aceastei bucatarii mici. Iata cum au descris arhitectii si designerii modul de lucru, la acest mic apartament - „Aici, inovatia indeplineste un scop adevarat, deoarece Adam Court, partener la OKHA Interiors, a conceput mobilier multifunctional si personalizat, care poate ascunde toate articolele inutile, acumulate in orice casa. Am folosit, de asemenea, toate oportunitatile pentru a maximiza spatiul de stocare, intr-un mod inteligent, fara a compromite design-ul general”, a comentat Michele Rhoda, partener la Antoni Associates. Treptele asigura spatiu suficient de stocare, iar mobilierul a fost conceput pentru a se incadra in spatiul disponibil.

bucatarii mici in stil modern

Culori, culori, culori

In timp ce unii prefera minimalismul si utilizeaza una sau doua nuante neutre pentru decoratiunile interioare, altii isi doresc ca spatiile lor de locuit sa fie luminoase, colorate si expresive din punct de vedere vizual. Arhitectii de la studioul Fimera au proiectat acest frumos apartament modern, completand design-ul cu o culoare extrem de indrazneata. Ei au proiectat un mod unic de amenajare a unei bucatarii mici. Asadar, bucataria este definita de culori precum: albastru inchis, galben si alb, in ​​combinatie cu textura din lemn.

bucatarii mici cu insula


0,00 (0 voturi)
Ana

Nu sunt Comentarii la Idei impresionante, de amenajare a bucatariilor mici

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×