Amenajarea casei pentru noul sezon. Top 4 idei de design interior

Amenajarea casei pentru noul sezon. Top 4 idei de design interior

Amenajarea casei reprezintă o idee inspirată de reîmprospăta căminul pentru un an nou. Ambientul care predomină în locuința ta influențează semnificativ tonusul, starea de spirit, confortul psihic și productivitatea generală. Așadar, dacă dorești să-i oferi locuinței tale un suflu nou, de prospețime, aplică aceste sfaturi practice pentru ca planul privind amenajarea casei primăvara să atingă rezultatele scontate.


Sfaturi de design pentru livinguri moderne

Amenajarea casei începe cu planificarea livingului sau a camerei de zi. Deoarece aici se concentrează cea mai mare partea din activitățile obișnuite este în interesul fiecăruia dintre noi să ne creăm un ambient cât mai confortabil și care să poată fi adaptat diverselor activități de rutină.

  • Creează contraste cromatice de sezon

Culorile influențează starea de spirit, deci amenajarea casei începe cu mici modificări ale paletei cromatice. Înfrumusețează camera de zi cu perdele în nuanțe deschise, de preferat cu imprimeuri florale delicate. Dacă designul livingului este dominat de nuanțe neutre, precum bej, crem, pasteluri sau combinația clasică de alb-negru, atunci integrează mici accente de culoare pentru a dinamiza atmosfera.

Include în livingul tău perne decorative sau covorașe în nuanțe deschise, precum: bleu, verde crud, oliv, galben pal sau roz pastel. În zona de relaxare, integrează un fotoliu de masaj japonez profesional Fujiiryoki JP-3000, realizat din piele ecologică, ideal să înlocuiască un fotoliu clasic. Designul colorat va înveseli atmosfera, iar funcțiile diverse de masaj îți vor asigura relaxarea necesară cât timp tu privești un film sau te destinzi cu o carte în mână. Află mai multe despre selecția completă de fotolii cu masaj japoneze din piele ecologică pe Medicarelax.ro.

6 sfaturi pentru locuirea in apartament cu animale de companie Te-ar putea interesa si: 6 sfaturi pentru locuirea in apartament cu animale de companie
  • Apelează la efectul imprimeurilor florale

Dacă deții un open space, atunci înviorează locul pentru dinning cu huse florale pentru scaune, seturi de farfurii cu motive florale sau fețe de masă cât mai colorate. 

  • Amplifică luminozitatea

De asemenea, lumina este esențială pentru o cameră unde lucrezi la laptop, citești sau te relaxezi. Renunță la draperiile groase și fă loc luminii naturale pe cât posibil. Montează oglinda pe un perete perpendicular cu fereastra și crează astfel iluzia optică a unui spațiu amplu și luminos. 

Pentru a amplifica în livingul tău senzația de luminozitate ai putea adăuga piese realizate din lemn de bambus, coșuri de rattan și câteva plante verzi mai puțin pretențioase pentru interior.

  • Selectează materiale naturale

Ia în calcul și calitatea materialelor. Optează pentru cele naturale când alegi așternuturi noi de pat. Completează ambientul camerei de relaxare cu câteva obiecte decorative create din sticlă, ceramică sau lemn, iar camera va căpăta un aer mai autentic.

Acest început de sezon este un bun punct de start pentru numeroase proiecte menite să-ți facă anul mai frumos. Amenajarea casei este unul dintre ele. Joacă-te cu nuanțele, mizează pe efectul contrastelor cromatice, selectează materiale calitative și bucură-te de un ambient primitor și spațiu suplimentar pentru anul care tocmai a sosit.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Amenajarea casei pentru noul sezon. Top 4 idei de design interior

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×