Ariston lanseaza gama de top Velis formata din boilerele cu cea mai mica adancime din Romania

 Ariston lanseaza gama de top Velis formata din boilerele cu cea mai mica adancime din Romania

Bucuresti, 1 septembrie  2011 - Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de boilere electrice, anunta lansarea gamei Velis formata din boilere electrice cu cea mai mica adancime din Romania care dispun de functii inedite precum programarea si memorarea particularitatilor de consum de apa calda din locuinta.

Noile boilere din gama Velis cumuleaza o serie de avantaje precum functii de programare, dimensiuni reduse, economie de energie si design inovativ. Acestea memoreaza perioadele din zi in care este folosita apa calda, facand ca aceasta sa fie gata de utilizare la momentul dorit si in cantitatea folosita in mod obisnuit, reducandu-se astfel cu pana la 20% consumul de energie, a declarat Catalin Draguleanu, Director de Vanzari Ariston Thermo Romania. Potrivit acestuia, noua gama este formata din doua modele, Velis si Velis Premium, cu capacitati de 50, 80 si 100 de litri.

Boilerele Velis au cea mai mica adancime de pe piata din Romania, de doar 27 de cm, redusa la jumatate comparativ cu aparatele obisnuite. Datorita dimensiunilor mici, acestea pot fi montate atat in baie cat si in bucatarie, in spatiile cele mai inguste. O alta noutate este posibilitatea montarii si pe verticala cat si pe orizontala, ducand la o economie semnificativa de spatiu in locuinta.

Datorita structurii sale, cu doua rezervoare separate, Velis permite o stratificare optima a apei, diminuand timpul de incalzire necesar pentru un dus cu pana la 60% fata de boilerele existente pe piata. Pentru modelul de 50 l se pot economisi 15 minute, pentru cel de 80 l, 1 ora, iar pentru cel de 100 l se pot economisi pana la 1,3 ore din timpul normal de asteptare necesar pentru incalzirea apei.

Datorita tehnologiilor inglobate dar si a conceptului exclusivist de design, noile boilere Velis se adreseaza cu precadere clientilor cu venituri peste medie. Pretul unui asemenea produs incepe de la 870 de lei, oferind in acelasi timp cea mai lunga garantie disponibila pe piata, de 7 ani, a mai adaugat Catalin Draguleanu.

O alta noutate absoluta pe piata din Romania este faptul ca boilerele Velis Premium se pot personaliza in raport cu designul locuintei, acestea oferind posibilitatea de a alege intre 6 culori diferite de fete interschimbabile. In plus, modelele Velis Premium ofera posibilitatea programarii automate pentru pregatirea apei calde, oferind un plus de confort. Astfel se pot programa doua momente diferite ale zilei pentru dus, iar sistemul va fi pornit si oprit in functie de acestea, pentru a economisi energie.

Printre celelalte functionalitati ale noilor aparate se mai numara si afisajul inteligent cu LED-uri care indica temperatura, dar si funcții inovative cuprinse in pachetul ABS precum autodiagnoza, functia activa de siguranta electrica si functiile anti-bacterii, anti-uscare si anti-inghet.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Ariston lanseaza gama de top Velis formata din boilerele cu cea mai mica adancime din Romania

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×