Casa de vis cu ajutorul containerelor metalice

Casa de vis cu ajutorul containerelor metalice

Cand vine vorba de construirea casei lor de vis, oamenii au o multime de idei diferite. Unii aleg bungalouri confortabile si mici, altii opteaza pentru conace luxoase. Cu toate acestea, exista o mana de oameni care sa decida sa arunce arhitectura traditionala si sa construiasca ceva complet diferit, de exemplu, o casa de containere. Exact asta a facut designerul Will Breaux si acum este un mandru proprietar al unei case construite exclusiv din containerele de transport.

casa din containere

Noua sa casa se afla pe strada McGowen din Houston. Potrivit proprietarului, casa sa cu 11 containere este cea mai extinsa structura de acest gen.

modele de casa din containere

casa din containere metalice

Containerele sunt ingramadite una peste alta pentru a crea o casa cu trei etaje, completata cu o punte pe acoperis.

montaj casa din containere

Cu toate acestea, barbatul, care nu este un constructor profesionist, nu stia ce va fi nevoie pentru a-si construi casa de vis. Dar era hotarat sa faca tot ce trebuie.

casa din containere noi

Credite imagine: Will Breaux

Primul lucru pe care l-a facut a fost sa creeze o schita 3D a casei. Dupa multe ore petrecute invatand totul despre construirea unei case din containerele de transport, Breaux este acum un mandru proprietar al unei case impresionante de 2.500 de metri patrati. Acum casa este complet mobilata si arata exact asa cum si-o imaginase Breaux.

casa din containere folosite

Credite imagine: Will Breaux

birou din containere


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Casa de vis cu ajutorul containerelor metalice

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai: