Cand sa-ti decorezi casa in stil rustic?

Cand sa-ti decorezi casa in stil rustic?

Cand sa iti decorezi casa in stil rustic? Estetica stilului rustic creeaza o atmosfera placuta intr-o locuinta care infatiseaza aceasta perspectiva a interiorului in detalii. Exista diferite stiluri decorative. In ce cazuri te poti inspira din acest design atemporal pentru a spori frumusetea casei tale?

In acest articol va impartasim cateva exemple practice de la care sa va inspirati si de ce nu, sa le si puneti in practica.

1. Casa la munte

Acest decor creeaza o continuare intre interior si peisajul mediului exterior prin aceasta legatura. Un refugiu de iarna in care lemnul creeaza acest mediu confortabil care ofera o primire vesnica in cele mai reci seri de iarna. Exemplul concret al acestei propuneri reflecta proiectul cuiva care, de exemplu, recreeaza nuantele unei proprietati la care calatoreste in fiecare weekend.

2. Mansarda rustica

mansarda rustica

Prin limbajul decorului ai posibilitatea de a spori farmecul fiecarei camere. Unul dintre locurile cu identitate proprie este mansarda.

Acele case care au aceasta zona cu tavane inclinate isi arata cea mai buna versiune bazata pe esenta atemporala a stilului rustic . Un spatiu care scoate in evidenta acele nuante ale unei incaperi cu un tavan inclinat spectaculos care concentreaza atentia locului.

3. Stil rustic pe veranda casei


Stilul rustic nu numai ca pune in valoare frumusetea unei case situate la munte, ci si a unei case situate in mediul rural. O locuinta care se conecteaza cu acest mediu natural si este inspirata de un stil de viata care prioritizeaza legatura constienta cu prezentul.

O casa de tara care are spatii exterioare care adauga valoare proprietatii respective. Pridvorul ofera o primire placuta acasa. Stilul rustic poate fi o sursa de inspiratie pentru a crea acest tip de mediu. Pentru a face acest lucru, unifica viziunea practica a acestui loc si designul.

Sfaturi pentru amenajarea dormitorului în stil modern Te-ar putea interesa si: Sfaturi pentru amenajarea dormitorului în stil modern

4. Cand bucataria este inima casei

bucatarie-cu-decor-rustic

Fiecare camera a casei are nivelul ei de importanta in ansamblu, insa bucataria reprezinta inima acestui spatiu in acele locuinte in care este centrul vital al rutinei zilnice in convietuire. Decorul rustic ofera vizibilitate acestui sens prin accentuarea acestui aspect emotional.

Un mediu care transcende trecerea timpului. Si este ca, acest tip de decor aminteste de trecutul atator case. Poate ca aceasta tendinta te va inspira daca vrei sa creezi un spatiu care sa reflecte aceasta filozofie. Un mediu in care trecutul evoca amintirea momentelor fericite din copilarie.

5. Decor rustic intr-o locuinta situata in oras

Frumusetea acestui stil transcende contextul muntelui sau al orasului. Multi oameni vor sa se simta aproape de mediul rural atunci cand locuiesc intr-un oras. Iar crearea unui spatiu interior care exprima caldura acestei propuneri este un exemplu al modului de a calatori metaforic prin acest decor.

6. O casa cu un stil rustic modern

stil rustic-modern

Rustic este un stil atemporal care este, de asemenea, actualizat cu detalii care aduc o noua relevanta acestui design. Un concept care este strans legat de lemn si, de asemenea, de utilizarea albului. Aceasta casa este imbracata in lumina prin utilizarea unor tonuri mai deschise decat in ​​rusticul traditional.

Decorarea locuintei in stil rustic raspunde, in principal, insasi dorintei de a da acest cadru locuintei. Acestea sunt cateva dintre exemplele care scot in evidenta frumusetea unui loc pe baza referintei acestui fir comun. 


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cand sa-ti decorezi casa in stil rustic?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×