Cele mai noi modele de mobila living 2020

Cele mai noi modele de mobila living 2020

Livingul sau camera de zi este incaperea in care ne petrecem cea mai mare parte din zi, locul in care primim musafirii si unde tinem diferite adunari de familie sau petreceri. Este de regula cea mai mare ca dimensiune camera din locuinta si locul in care se regasesc o mare parte din electronice, cum ar fi televizorul, boxele, statia audio, proiector si altele.

De aceea, este nevoie de o amenajare practica, dar in acelasi timp atractiva vizual, pentru ca toate obiectele sa fie incorporate armonios in decor. Pentru a-ti fi mai simplu in ceea ce priveste alegerea mobilierului pentru living, avem cateva sugestii cu cele mai noi modele pentru toate bugetele si preferintele.

 

Mobila living modern

Cei care prefera un stil modern de amenajare a livingului pot alege dintr-o serie de modele de rafturi, corpuri incorporabile sau dulapuri cu un design deosebit. Sunt la mare cautare modelele de mobila cu optiuni de incorporare a televizoroului si un sistem de iluminare amplasat discret, pentru crearea unui ambient relaxant si de actualitate.

Daca ai optat pentru un televizor de dimensiuni generoase si vrei sa fie centrul atentiei in living, atunci poti alege o mobila pentru tot peretele, din materiale lucioase, in culori neutre care alterneaza in diferite moduri. Televizorul va fi incorporat in centru, iar pe langa acesta vei avea la dispozitie rafturi pentru decoratiuni sau carti.

Mobila living clasic

Multe persoane prefera un stil clasic, dar in acelasi timp practic, de amenajare a livingului. Se opteaza pentru un set de mobila din lemn de stajar, prun sau pal, in culori neutre, de la cele mai inchise de maron sua negru la cele albe, care ofera iluzia unui spatiu mai mare. De obicei, mobila pentru living se amplaseaza pe un perete, unde sunt puse televizorul si alte electronice.

La nevoie se vor mai pune diferite comode, rafturi sau dulapuri simple pentru depozitarea cartilor, documentelor si altor obiecte pe care vrei sa le ai la indemana in camera de zi.

Mobila living minimalist

Cei care doresc sa-si amenajeze livingul intr-un stil minimalist au de unde alege in 2020. Este un stil adoptat mai ales pentru incaperi de dimensiuni mai mici, unde prea multe piese de mobiliere, decoratiuni si alte minunatii nu fac decat sa sufoce atmosfera si sa creeze o stare de disconfort.

Poti alege dintr-o serie de modele de mobila minimalista pentru living, in culori deschise sau alb, cu cateva corpuri simple, suprapuse sau nu, unde incape cu usurinta televizorul, cateva obiecte de decor si poate niste plante de interior. De asemenea, mai poti opta pentru o baza simpla pe care sa pui televizorul si cateva rafturi suspendate pentru restul obiectelor. Aici te poti juca cu modul de amplasare al pieselor de mobilier, pentru modele cat mai originale.

Mobila living creativ

Exista categoria celor care prefera modele iesite din comun sau amplasate in mod ingenios, pentru un spatiu mai mare, dar in acelasi timp o estetica deosebita. Daca vrei sa abordezi un astfel de stil, te poti axa pe anumite alaturari de culori si volum pentru a crea mai multa dimensiune si forme care sa atraga prin aspect si functionalitate.

De asemenea, poti alege cateva piese de mobilier care sa aduca mai mult veselie camerei si sa armonizeze ambientului. Poate un cabinet incapator, cu multe sertare, modele si motive originale, lada de depozitare in stil retro sau vintage sau o vitrina din lemn alb pentru un stil mai elegant.


0,00 (1 vot)
Oana V

Nu sunt Comentarii la Cele mai noi modele de mobila living 2020

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×