Contrast in dormitor

Contrast in dormitor

Dormitorul este mult mai mult decat locul unde dormim, a devenit un spatiu unde ne retragem, un spatiu odihnitor si confortabil, unde ne reincarcam bateriile si ne rasfatam, un spatiu de contemplare – locul cel mai intim din casa. Prin urmare, este important ca alaegerea culorilor si a mobilierului sa fie una potrivita, pentru un somn linistit si relaxat. Sa vedem cum putem transforma dormitorul intr-un loc primitor si plin de personalitate!

Dormitor in alb si negru

Alb si negru este combinatia clasica ce domina din nou trendurile in design de dormitor. Folosirea acestor doua culori in designul dormitorului ofera un aspect indraznet, de care nu va plictisiti si cu care nu puteti da gres. Acest design scoate in evidenta liniile si structura mobilierului, reusind astfel sa transmita ingeniozitatea designului si amprenta arhitecturala.

Alb si Negru reprezinta cel mai dinamic duo si cea mai eleganta imbinare de la Chanel incoace. Negrul este o culoare conservatoire care sugereaza eleganta, mister si rafinament. O vedem ca provocatoare si sexy. Albul, pe de alta parte, este culoarea puritatii si inocentei. Rafinamentul, linistea si farmecul acestor doua (non)culori va va ajuta sa scoateti in evidenta creativitatea voastra.

Desi acest duo a fost foarte des folosit si in trecut, implementarea acestuia in dormitoarele moderne merita incercata si cu siguranta rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

Adaugati atingeri de culoare

Nu ezitati sa amestecati sau sa potriviti culorile astfel incat sa maximizati impactul pe care vi-l ofera combinatia alb si negru. Simplul amalgam al modelelor poate induce un efect multi-dimensional care va va ajuta sa scoateti in evidenta eleganta acestor doua culori. Puteti folosi, de asemenea, alb-negru ca fundalul unei a treia culori foarte puternice, cel mai des folosit rosul, dar poate fi si albastru sau verde. Natura neutra a culorilor alb-negru face ca orice alta culoare sa iasa usor in evidenta. Trucul acestei abordari este sa folositi o singura culoare, altfel va veti indeparta de aspectul elegant si valoros al unei camere alb-negru.

Mobilier in alb si negru

Asociate cu un design minimalist modern, piesele de mobilier alb-negre scot in evidenta orice dormitor. Cand separati elemente cum ar fi noptierele si cadrul patului, prin diferentierea culorilor, veti obtine un look dramatic si original. Puteti atrage atentia asupra unui anume coltisor din dormitor daca una dintre cele doua culori este in proportie dominanta. Pentru a atrage atentia asupra unor obiecte personale, va puteti folosi de accente cromatice, de exemplu puteti utiliza o rama de culoare rosie pentru o fotografie de familie.

Mobilierul alb-negru implementat in dormitoarele moderne de azi este definit in linii clare, minimaliste, culorile sunt naturale, de accea este foarte simplu sa gasiti combinatia potrivita pentru camera voastra. Trebuie sa acordati multa atentie selectarii unor piese de mobilier distincte si dramatice care in mod elegant tin in balanta calitatea si creativitatea, transmitand totodata farmecul si rafinamentul lor. Puteti alege spre exemplu piese demobilier masive, lacuite, care se vor deosebi de piesele minimaliste prin asimetria si inovatia lor.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Contrast in dormitor

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×