Copiii și câinele îți murdăresc canapeaua? Nu dispera! Avem soluții!

Copiii și câinele îți murdăresc canapeaua? Nu dispera! Avem soluții!

Dacă vei folosi huse pentru canapele îți va fi mai ușor să ai o canapea curată, ori să-i schimbi culoarea și aspectul când ai chef.

Știm cât de greu este să vezi canapeaua plină de urme de lăbuțe venite de afară din noroi. Știm cum este să privești cum zboară acuarelele prin sufragerie și aterizează fix pe canapea.

De acum există o soluție simplă la problemele tale: SofaZip! SofaZip este locul miraculos unde veți găsi huse pentru canapele în cele mai variate dimensiuni, culori și tipuri de materiale.

Despre husele pentru canapele

Husele nu sunt niște piese noi, inventate astăzi. Ele își au originea în secolul al XIII-lea, când nobilii foloseau diverse materiale care să înlocuiască vechea tapițerie.

Este și o anecdotă drăguță cu francezii care puneau și câte patru huse pe o canapea, câte una pentru fiecare anotimp.

Așadar din vechi timpuri oamenii au înțeles că husele de canapea sunt un mod rapid si accesibil de redecorare și o cale cât se poate de simplă de a păstra canapeaua ca nouă.

Canapelele și fotoliile au început să nu lipsească din locuințele moderne, drept pentru care trebuie să găsim soluții în a le proteja și a le lungi viața.

Oricât ne-am strădui noi să realizăm o husă acasă (nu știu voi dacă ați încercat, eu cu siguranță da și a fost un eșec total), lucrurile sunt destul de complicate.

În primul rând că protecțiile pentru canapele se fac din materiale grosuțe, rezistente, cu care se lucrează greu, atât de mână cât și la mașina de cusut. Nu mai vorbesc că este o adevărată provocare să croiești, să însăilezi bine (că poate vei dori să și speli la un moment dat husa) și așa mai departe.

Eu sunt 100% pentru husele de-a gata pentru că viața este prea scurtă pentru a te apuca de o astfel de trebușoară super complicată.

Caracteristicile unor huse canapea de calitate

Ne punem întrebarea cum e și firesc: cum aleg huse pentru canapea de calitate? Dacă urmăm pas cu pas recomandările specialiștilor de la SofaZip cu siguranță nu vom da greș.

Iată ce ne recomandă ei:

  • fii atent la dimensiunile huselor - vezi că există un interval pentru fiecare dimensiune in parte, interval în care ar trebui să se regăsească și dimensiunile canapelei tale, dacă vrei ca husa să se potrivească;
  • dacă dimensiunile sunt la limită, optează pentru varianta ușor mai mare, cea mică dacă o forțezi îi dăunează materialului și îl face să nu reziste prea mult în timp;
  • poți să optezi pentru huse elastice dacă vrei să fi sigur că husa se va potrivi mănușă, cum se spune
  • alege culoarea în funcție de stilul tău; recomandările sunt să se asorteze cu draperia ori perdeaua, ori cu covorul, dacă există unul;
  • dacă dorești să îți modifici din când în când decorul livingului, poți achiziționa mai multe huse în culori variate.
  • optează pentru huse ușor de curățat, ușor de spălat la mașină;
  • dacă ai animăluțe, alege huse canapea cu protecție păr animale. Astfel îți vei putea proteja canapeaua de părul animalului tău, dar totodată și împotriva prafului.

Cum aleg husele în funcție de stil, culoare, material?

Partea frumoasă a folosirii unor huse pentru canapele este aceea că îți transformă ca prin magie lookul livingului tău.

Cum îți mobilezi baia? Te-ar putea interesa si: Cum îți mobilezi baia?

Cu o husă de calitate, canapeaua va deveni punctul de atracție al încăperii, piesa de mobilier cea mai importantă.

Husele canapele sunt practice, ușor de instalat, ușor de curățat. Ele prelungesc viața canapelei tale și îi schimbă înfățișarea ori de câte ori dorești.

Alegerea unei huse nu este o treabă deosebit de complicat.

Cu ajutorul huselor poți să adopți un alt stil decorativ, dacă îți dorești asta: poți trece ușor de la un decor uni la unul floral, la imprimeuri geometrice ori viu colorate.

Cu alte cuvinte, husele te ajută să-ți îndeplinești fanteziile cu un cost minim.

Materialul din care sunt realizate husele trebuie să fie rezistent, să se poate spăla la mașină, să aibă o textură care să-i permită spălări repetate. Bumbacul se pretează la astfel de alegeri. Dar dacă dorești un material pretențios, poți alege catifeaua, ori Jacquard-ul.

Culoarea este un aspect ce ține stric de preferințele fiecăruia dintre noi. Cromatica livingului trebuie avută în vedere, însă nimic nu este bătut în cuie când vine vorba de culoare.

Firește husele cu modele colorate sunt mai avantajoase pentru că nu lasă să se vadă petele. Dar, hei, de aceea ai o husă pe care o poți spăla ușor în mașina de spălat, ori de câte ori e necesar.

Ai observat câte avantaje îți pot oferi husele pentru canapele. Dacă nu ai încă una, e cazul să te gândești că un astfel de accesoriu chiar îți este necesar.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Copiii și câinele îți murdăresc canapeaua? Nu dispera! Avem soluții!

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×