Cum îți mobilezi baia?

Cum îți mobilezi baia?

Amenajarea și designul băii tale pot fi o adevărată provocare - mai ales atunci când ai de-a face cu o cameră de dimensiuni reduse, în care spațiul e limitat. Încercările de amenajare a unui interior similar cu modelele de catalog nu vor funcționa întotdeauna, deoarece totul depinde de capacitățile tehnice ale locului.

Habar nu ai cum să amenajezi o baie într-un bloc sau o casă pentru ca aceasta să fie și la modă, și funcțională? 

Una dintre cele mai importante elemente ale băii este lavoarul, care trebuie să se potrivească interiorului și să fie și ușor de accesat și utilizat. Cum îl alegi în funcție de formă și metoda de instalare? Consultă sugestiile de mai jos!

Cum să alegi un lavoar pentru baie? Lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere.

Baia este una dintre cele mai dificile camere de proiectat și renovat. Pe lângă un aranjament interesant, funcționalitatea acesteia ar trebui luate în considerare. Adesea, dimensiunea redusă a camerei limitează sever posibilitățile și forțează alegerea unor soluții compacte. Una dintre problemele pe care le vei confrunta atunci când renovezi o baie se referă la alegerea unui lavoar. 

Înainte de a lua o decizie cu privire la acest obiect sanitar, merită să iei în considerare câțiva factori care vor face mult mai ușoară alegerea modelului potrivit. Ce fel de lavoar te încântă, atât în ceea ce privește estetica, dar și funcționalitatea sa? 

Primul lucru la care trebuie să fii atent este dimensiunea camerei. Cât de mult spațiu poți aloca lavoarului determină nu numai dimensiunea acestuia, ci și metoda de instalare. Ce model va fi cel mai potrivit pentru o baie mică? O cameră de mici dimensiuni dictează alegerea unui lavoar compact. Modelele disponibile pe piață variază de obicei între 40 și chiar 120 cm. Cu spațiu limitat, este mai bine să acorzi atenție dimensiunilor mai mici. 

Cabina de dus potrivita pentru baia ta - modele, sfaturi si ghid de cumparaturi Te-ar putea interesa si: Cabina de dus potrivita pentru baia ta - modele, sfaturi si ghid de cumparaturi

Dimensiunea nu trebuie să fie singurul factor care determină alegerea unor lavoare și accesorii pentru o baie mică. Aranjarea corectă a încăperii îți va permite să alegi un model mai mare și mai confortabil. Există multe chiuvete pe piață care diferă ca formă și asamblare. Datorită acestui fapt, poți utiliza și valorifica fiecare bucățică de spațiu liber, ceea ce este extrem de important în cazul băilor mici. 

Ce chiuvetă este potrivită pentru o baie mare? Spațiul mai mare oferă posibilități mai generoase de amenajare. În acest caz, îți poți permite aproape orice model. Totuși, ține cont atât de decorul planificat, cât și de nevoile membrilor familiei. 

Un alt factor care ar trebui luat în calcul la alegerea unui model de lavoar, este designul interior. Decorul trebuie să fie armonios pentru a fi atractiv. Toate echipamentele de baie trebuie încadrate într-un singur stil. Dacă alegi un design minimalist pentru fiecare piesă de mobilier de baie, încearcă să păstrezi cât mai puține elemente mici sau produse cosmetice la vedere. În această situație, o chiuvetă cu dulap sau un lavoar de blat pot reprezenta o soluție potrivită. 


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Cum îți mobilezi baia?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×