Cum să alegi un colțar pentru casa ta? Ce aspecte contează cel mai mult în alegerea sa?

Cum să alegi un colțar pentru casa ta? Ce aspecte contează cel mai mult în alegerea sa?

De câțiva ani, colțarele din living au devenit din ce în ce mai populare. Pot găzdui mult mai mulți oameni decât o canapea sau o sofa tradițională. În plus, folosesc inteligent spațiul disponibil, poți dormi pe ele și sunt un decor original al camerei. Astăzi vei afla cum să alegi modelul potrivit.

Colțar pentru living – ce dimensiunea este potrivită?

Poate părea banal, dar dimensiunea camerei și spațiul disponibil în colț este punctul de bază din care ar trebui să începi să cauți piesa de mobilier perfectă. Un colțar prea mare (în special într-o cameră de zi mică) poate nu numai să copleșească camera, ci și să fie incomod de utilizat. Alternativa sunt așa-numitele colțare modulare, ale căror elemente individuale pot fi combinate în orice mod alegi.  Dimensiunea este deosebit de importantă atunci când aceste verifici ofertele de colțare extensibile, pentru a găsi unul care urmează să fie folosit pentru dormitul zilnic pentru două persoane 

Alegerea unei tapițerii potrivite te poate ameți – există atât de multe opțiuni în ceea ce privește materialele, culorile și texturile. Stilul actual al interiorului livingului poate facilita problema. Vei alege din diversele țesături, piele ecologica si piele naturala. Avantajele celor din urmă două sunt cu siguranță aspectul elegant, rezistența ridicată la pete și curățarea ușoară. Țesăturile de tapițerie sunt mai des alese, căci se disting printr-o gamă largă de culori, modele și materiale. Cu toate acestea, poate fi dificilă îndepărtarea petelor (deși multe în acest caz depind și de tipul de material și de culoarea acestuia). 

Cele mai noi modele de mobila living 2020 Te-ar putea interesa si: Cele mai noi modele de mobila living 2020

Acordă atenție stilului colțarului

Un colțar nu este o piesă de mobilier care se cumpără pentru o perioadă scurtă, ci trebuie folosit mulți ani. Este mai bine să renunți la materialele de calitate ieftină și nu foarte solide utilizate în producția sa. Mai devreme sau mai târziu, un colțar realizat din ele își va dezvălui dezavantajele în timpul utilizării - scârțâit, pierderea culorii, dificultate în deschiderea spațiilor de depozitare, crăpături și cusături desfăcute sau un scaun care se prăbușește. Iar acest lucru este important nu doar în cazul unui colțar pentru living, ci și pentru acele colțare pentru bucătărie, care își găsesc locul în orice spațiu.

Colțare cu funcție de dormit - merită cumpărate?

Colțarul poate fi folosit în fiecare zi ca o piesă de mobilier practică și decorativă Vei aprecia și mai mult un model extensibil atunci când ai oaspeți. În apartamentele mici, colțarul funcționează perfect și ca un pat. În plus, modelele moderne au spații pentru depozitarea așternuturilor sau pernelor, ceea ce este foarte eficient.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Cum să alegi un colțar pentru casa ta? Ce aspecte contează cel mai mult în alegerea sa?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×