Cum sa decorezi camera copilului. Sfaturi practice si idei

Cum sa decorezi camera copilului. Sfaturi practice si idei

Una dintre cele mai bune metode pentru a decora camera copilului este de a alege o idee tematica, diferita pentru baieti sau fete, sau o culoare tematica, una dintre culorile preferate ale copilului dvs. Instructiunile care urmeaza pentru cum sa incepi amenajarea camerei copilului se aplica infiderent daca urmeaza sa amenajati o camera de baieti sau de fete.

Alegeti decoratiuni tematice

In primul rand, ati putea incepe prin a cauta in cartile sau revistele preferate ale copilului dvs idei pentru amenajarea camerei, precum si prin cataloage si reviste de specialitate si nu in ultimul rand pe internet. In felul acesta, ati putea ajunge sa alegeti o decoratiune tematica, care sa stea la baza viitoare amenajari a camerei copilului dvs.

De asemenea, ati putea cere sfatul unor copii mai mari, despre cum le-ar fi placut sa arate camera lor cand erau mai mici, care sunt culorile lor preferate, ce sporturi le plac sau care este personajul favorit de desene animate sau din filme, cum ar fi Harry Potter sau Spiderman.

Foto tapet cu tematica aleasa

Alegeti materiale care sa sustina tematica pe care ati ales-o. Nu va feriti sa folositi tesaturi, imprimeuri sau chiar foto tapetul, care sa intareasca tematica aleasa, acestea devenind lait motiv pentru camera care urmeaza sa o decorati.

Pentru pereti si tavan alegeti o culoare care sa fie in ton cu lait motivul pe care l-ati ales. La fel de bine, culoarea de fundal, poate fi o variatie a culorii preferate a copilului dvs. De asemenea, puteti folosi alte culori care sa fie in contrast cu culoarea principala.

Concentrati-va pe zona patului

Alegeti o zona de interes pentru camera, de cele mai multe ori, aceasta fiind zona patului. Puteti insa sa schimbati zona de interes a camerei, sa va concentrati atentia catre locul de joaca al copilului, pe care sa-l personalizati, in aceest sens putand chiar sa-l incurajati sa picteze pe unul dintre peretii camerei.

Elemente de decor

Folositi-va imaginatia cand alegeti elementele de decor din camera. Spre exemplu, daca copilului dvs ii place tenisul, puteti intinde o plasa la capul patului in loc de tablie. De asemenea puteti adauga palete de tenis in jurul plasei sau puteti infige mingi de tenis in agatorile pentru haine. Patul, in special cuvertura de pat, ar trebui sa intareasca si mai mult ideea principala din camera.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Cum sa decorezi camera copilului. Sfaturi practice si idei

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×