Descoperă de ce merită să alegi ferestre termopan pentru casa ta!

Descoperă de ce merită să alegi ferestre termopan pentru casa ta!

Ferestrele termopan aduc multe beneficii. Acestea reduc conductivitatea termică, astfel încât mai puțină căldură iese din casă, ușurând încălzirea. Ele îmbunătățesc factorul de transmitere a luminii solare, ceea ce reduce fluctuațiile de temperatură în funcție de anotimp. Pentru ce altceva sunt utile?

Ferestrele termoizolante sunt o combinație de două sau mai multe geamuri, care sunt separate printr-un distanțier de-a lungul întregului perimetru. Spațiul dintre ele este sigilat ermetic. Geamurile sunt conectate cu un distanțier care este atașat de sticlă cu un adeziv special de etanșare. Distanțierele sunt umplute cu un preparat granular higroscopic care absoarbe umezeala și previne condensul pe pereții interiori ai geamurilor din sticlă. Cele mai populare ferestre combinate sunt disponibile într-o structură cu o singură cameră, dar sunt disponibile și în versiunea cu două și trei camere.

De ce să alegi un geam termopan?

Ferestrele termopane au devenit de mult un tip foarte popular de ferestre oferite de producători. Toate datorită avantajelor și beneficiilor lor. În primul rând, au proprietăți bune de izolare termică. Datorită geamurilor din sticlă multistrat, se pot limita pierderile de căldură din încăperi, ceea ce cu siguranță are un efect pozitiv asupra costurilor de încălzire. Utilizarea sticlei prelucrate special, cu un strat transparent pe o suprafață, o face să reflecte căldura înapoi în interiorul clădirii, ceea ce ajută la reducerea pierderilor de căldură. În plus, aceeași acoperire permite să treacă multă energie solară în interior, ceea ce va încălzi interiorul. Ferestrele termopane au și capacitatea de a reflecta lumina soarelui, care funcționează în principal vara. Interioarele nu se supraîncălzesc și te poți bucura de o temperatura plăcuta a camerei.

Cum sa amenajezi dormitorul perfect? Tot ce trebuie sa stii pentru a avea un dormitor de vis Te-ar putea interesa si: Cum sa amenajezi dormitorul perfect? Tot ce trebuie sa stii pentru a avea un dormitor de vis

Funcții suplimentare ale geamului termoizolant 

Pe lângă proprietățile de izolare termică ale acestor termopane București, merită să acorzi atenție avantajelor suplimentare ale acestora. Avantajul lor suplimentar va fi cu siguranță faptul că datorită proprietăților lor le poți aloca mai mult spațiu în casă sau apartament. Ferestre mari în living cu vedere frumoasă la grădină? Nici o problemă. Datorită termopanului, poți limita cu siguranță pierderile de căldură în timpul sezonului de încălzire și preveni încălzirea excesivă a încăperilor vara. Acesta este un mare plus dacă visezi un living cu o fereastră mare. Iarna, ele furnizează multă energie solară, datorită căreia vei încălzi suplimentar și gratuit interioarele, iar vara îți vor asigura o temperatură confortabilă, reflectând razele soarelui.

Termopanele pot acționa și ca izolație acustică, minimizând zgomotul venit din exterior. Acesta este un mare avantaj, mai ales în cazul străzilor aglomerate, unde zgomotul și zumzetul zilnic pot fi o pacoste pentru membrii gospodăriei. Cu siguranță, va reduce nivelul de zgomot, oferind confort.

De asemenea, merită menționat faptul că atunci când se alege tâmplărie pentru ferestre pentru o casă sau un apartament, mulți oameni o tratează și ca pe o formă de protecție suplimentară antiefracție. Geamul dublu va fi cu siguranță mai rezistent la spargere, ceea ce poate preveni eficient spargerea. Datorită acestui fapt, vor crește siguranța membrilor gospodăriei, ceea ce este un lucru foarte important. Ele vor fi, de asemenea, mai rezistente la daune care pot apărea în timpul unor evenimente nefericite, de exemplu, atunci când se joacă cu copiii. 


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Descoperă de ce merită să alegi ferestre termopan pentru casa ta!

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×