Design interior: De la proiectare la decoratiuni.

Design interior: De la proiectare la decoratiuni.

In acesta sectiune specialistii Interior Store vor raspunde intrebarilor Dvs. despre:

- Design Interior – Proiectare si Consultanta. Trenduri in Designul Interior. Stiluri de design interior.Sugestii de imbunatatire estetica si functionala a spatiilor interioare.
- Amenajari interioare – Alegerea materialelor de finisaj. Executia lucrarilor de amenajari interioare. Game cromatice in designul interior.
- Mobilier si decoratiuni. Alegerea pieselor de mobilier si a produselor decorative.
- Iluminat.
- Design pentru Spatii Comerciale – birouri, restaurante, terase, magazine, hoteluri.

Interior Store - O marca a designului interior

Interior Store, inca de la aparitia pe piata romaneasca s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare – o marca pentru cei pasionati de arta, design, moda si stil.

In cei patru ani de activitate, desfasurata la nivel national, Interior Store a reusit sa aduca pe piata romaneasca peste 200 de branduri internationale de lux.

Colaborarea cu designeri celebri, precum: T. Zappatta, Cappelletti, Joseph Frank, M.Molteni, M.Marelli, Alberto Tabellini, etc; ne-au ajutat sa oferim clientilor nostri o gama foarte variata de produse high – class.
Pentru ca suntem adeptii unui stil de viata ancorat in ultimele tendinte; Interior Store si-a propus sa lanseze in Romania, cele mai noi colectii de mobilier si decoratiuni de lux, realizate de branduri internationale consacrate.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor cele mai noi produse pentru interior si exterior. Pentru aceasta suntem intr-o continua cercetare a trendurilor designului interior – iar gama de produse oferita clientilor nostri este intr-o continua schimbare.

Simplitatea liniilor, a formelor si a detaliilor; sunt elementele definitorii ale unui interior fascinant. Interior Store este adeptul interioarelor personalizate definite prin rafinamentul si eleganta liniilor si accentelor utilizate.

Interior Store a reusit sa lanseze un nou concept de “locuinte la cheie” , oferind clientilor sai o gama completa de produse si servicii destinate amenajarii, mobilarii si decorarii locuintei.

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a se muta intr-o locuinta noua, amenajata, mobilata si decorata high class, fara nici cel mai mic efort. Specialistii nostri va pun la dispozitii servicii complete de consultanta, proiectare 3D, optimizarea raportului calitate – pret, amenajari interioare, montaj profesional, termene scurte de livrare, garantie si post-garantie oferita produselor si serviciilor.

Interior Store vine in intampinarea Dvs. cu raspunsuri la intrebarile legate de amenajarea si personalizarea locuintei. Vom incerca sa cuprindem toate aspectele de la proiectare si pana la decorarea acesteia, sa gasim solutii la intrebarile Dvs. despre amenajarea locuintei si transformarea acesteia intr-un adevarat camin.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Design interior: De la proiectare la decoratiuni.

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×