Idei impresionante pentru designul interior - amenajare minimalista in alb si negru

Idei impresionante pentru designul interior - amenajare minimalista in alb si negru
Ce contine acest articol:

Exista numeroase idei despre cum sa decorati un apartament. Designul interior in alb si negru este ideal daca esti o persoana a extremelor si esti pasionat de stilul modern. Transformarea ideilor arhitecturale, in alb si negru,  intr-o opera a realitatii, poate fi dificila, dar, intr-un final vei obtine un decor impresionant. Aceste proiecte necesita timp pentru planificare si pentru a alege  toate piesele de mobilier, care trebuie sa se imbine perfect. Un asemenea proiect necesita de multe ori mai mult timp decat resurse financiare. Vorbind despre resurse, rezultatul final pe care il vedem este rezultatul unei combinatii din materiale diferite, cu forme si dimensiuni diferite, dominate de contrastul elegant dintre alb si negru. 

Atmosfera creata este asemanatoare design-ului minimalist, iar contrastul dintre alb si negru este suficient pentru a atinge perfectiunea, in ceea ce priveste design-ul interior.

 

design apartament alb-negru

Apartamente in alb si negru

Apartamentul „Modern Interior Box” creat de arhitectii remarcabili si inzestrati ai biroului de arhitectura ID White in 2016 prezinta o combinatie interesanta pe care nonculorile o creeaza impreuna cu lemnul.

living alb-negru

Living in alb si negru

Apartamentul acopera o suprafata de 55 patrati si a fost conceput cu scopul de a separa spatiile prin contrast dintre alb si negru. Cand vine vorba de livingul  apartamentului, aplicarea designului interior  in stilul alb si negru confera iluzia de spatiu. Acesta a fost conceptul adoptat de numerosii arhitecti din intreaga lume. 

Solutii practice pentru amenajarea unei garsoniere in stil minimalist Te-ar putea interesa si: Solutii practice pentru amenajarea unei garsoniere in stil minimalistdesign minimalist alb si negru

In ceea ce priveste elementul interior cel mai evidentiat, ne referim, cu siguranta, la cutia de lemn, ce creeaza senzatia confortului de acasa. Combinatia perfecta dintre textura lemnului si contrastul non-culorilor, prezentate prin integrarea designului interior alb si negru, adauga o nota de bun gust si eleganta.

Dormitor in alb si negru

Peretele principal din dormitor este confectionat din rigips. Acelasi material, din rigips, este folosit si in living, in spatele mesei TV si in bucatarie, in spatele scaunelor. Acest lucru a accentuat estetica moderna a dormitorului si a intregului apartament. 

dormitor in alb si negru

Baia dintr-un apartament alb-negru

Apartamentul „Contemporary Interior Box” arata cat de talentata este echipa de arhitectura ID White cand vine vorba de designul interior modern. Designul interior se bazeaza pe idea de minimalism, arhitectii reusind sa utilizeze intr-un mod eficient, fiecare spatiu disponibil.

baie moderna minimalista


0,00 (0 voturi)
Ana

Nu sunt Comentarii la Idei impresionante pentru designul interior - amenajare minimalista in alb si negru

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×