Dormitorul Meu

Dormitorul Meu

Dormitorul perfect…Stil, design, functionalitate – sunt cateva dintre elementele care nu trebuia sa lipseasca din amenajarea dormitorului. Dormitorul este spatiul in care ne petrecem o buna parte din timp; un spatiu privat unde ne retragem in fiecare seara pentru a scapa de stresul lumii exterioare. Necesitatea existentei unei incaperi in care sa ne putem relaxa, odihni, medita sau retrage pentru un moment de liniste este foarte importanta. Tocmai din acest motiv amenajarea dormitorului este foarte importanta.

Iti propunem 12 de dormitoare din care sa te inspiri in crearea propriei tale oaze de liniste si relaxare.

Minimalism 

Stilul minimalist este preferatul multor tineri pentru amenajarea locuintei. Un dormitor aerisit, cu piese de mobilier putine, definite prin linii drepte, cat mai simpliste – este alegerea perfecta pentru tinerele cupluri, sau pentru burlaci. Pentru personalizarea dormitorului, alege decoratiuni cu teme geometrice, florale sau marine.

Modern 

Dormitorul modern poate fi personalizat in foarte multe moduri – totul tine de imaginatia si prefetintele tale. Alege pentru crearea unui dormitor similar un pat cu lada, tapisat cu piele naturala, cu perne de mari dimensiuni si saltele inalte. Gama coloristica a dormitorului modern este foarte variata  – incepand de la nuante calde de crem, culori de pamant, si pana la verde, mov, lila. Alege nuante lucioase pentru mobilierul din dormitor.

Clasicul Modern

Daca iti place stilul clasic de amenajare, dar nu ai opta pentru un dormitor prea incarcat, poti incerca cu incredere o combinatie unica intre acesta si stilul modern. Alege un mobilier ce combina liniile rotunjite cu cele drepte, si finisaje inspirate din stilul clasic, precum cires, stejar natur sau nuc.