Echilibrează-ţi bugetul: planificarea financiară pentru jucatorii începători la cazinouri

Echilibrează-ţi bugetul: planificarea financiară pentru jucatorii începători la cazinouri

Când faci cunoştinţă pentru prima oară cu oferta în jocuri de noroc dintr-un cazino online lucrurile pot părea puţin prea complicate. Multe jocuri pe care să le încerci, termeni noi pe care să îi înveţi şi o mulţime de promoţii şi de bonusuri care te asaltează la propriu.

Toate bune şi frumoase, ai ales să intri în familia de jucători de cazino online şi o să te obişnuieşti rapid cu toate aceste necunoscute. Dar ceea ce trebuie să faci din prima este să acorzi atenţie sporită bugetului tău financiar. Cum să faci acest lucru? Îţi explicăm noi în rândurile următoare aşa că urmăreşte-ne cu atenţie!

Întocmeşte bugetul după necesităţi nu după nevoia de divertisment

Dacă nu ai întocmit până acum un buget nu te speria, nu este nici un capăt de ţară să faci acest lucru. Toţi jucătorii au trecut prin asta şi crede- ne că au reuşit în cele din urmă să îşi dea seama cum se crează un buget destinat jocurilor de noroc.

Lucrurile nu sunt atât de complicate dacă te raportezi la un singur indiciu, veniturile tale lunare. Apoi începe să scazi cheltuielile curente, hrană sau orice altceva se mai leagă de existenţa ta cotidiană. În cazul în care mai rămâi cu ceva, atunci este loc şi de construcţia unui buget dedicat jocurilor de noroc.

Nu mai rămâi cu nimic, abandonează ideea şi joacă atunci când veniturile tale vor creşte substanţial. Dar dacă îţi mai rămân bani cu care nu mai ai ce să faci este timpul să îi foloseşti pentru distracţie. Dar încă nu te grăbi să îi cheltui, alege cazinouri fără depunere şi obişnuieşte-te cât de cât cu oferta cazinoului.

După gândeşte-te câţi bani ai disponibili pentru jocuri şi definitivează bugetul pentru cazino. Acum ştii că partea de existenţă este asigurată aşa că îţi poţi îndrepta atenţia către jocurile de hazard. Şi dacă ai ajuns la o sumă consistentă ataşată bugetului de joc nu te grăbi să o pui pe toată în contul tău de jucător.

De ce să citim copiilor cărți pentru copii cel puțin 15 minute pe zi Te-ar putea interesa si: De ce să citim copiilor cărți pentru copii cel puțin 15 minute pe zi

Injectează puţin câte puţin şi vezi ce dictează norocul. Este posibil să ai norocul începătorului şi în acest caz este bine să pui deoparte banii pe plus şi să îi foloseşti atunci când consideri de cuviinţă. Dar dacă pierzi tratează lucrurile aşa cum vin, ai constituit un buget pentru divertisment şi dacă îi pierzi nu îi vei regreta în nici un fel.

Respectă programul de joc

Ai construit deja un buget de joc dar doar acesta nu este de ajuns pentru a putea extrage de la jocurile de noroc partea de distracţie pe care ţi-o doreşti. Nu ai tot timpul din lume să te abandonezi jocurilor de noroc aşa că va trebui să le acorzi doar o mică parte din timpul tău liber.

Fă deci un program pe care să îl acorzi jocurilor de noroc dar pe care să îl şi respecţi în acelaşi timp cu stricteţe. Ai stabilit să joci 2 ore în fiecare zi, de la 17 la 19, atunci exact asta şi vei face. Te vei aşeza în faţa laptopului şi vei accesa cazinoul online exact la aceste intervale orare.

Indiferent de rezultatul unei sesiuni de joc vei abandona jocul la expirarea timpului convenit şi vei aştepta a 2-a zi pentru a îţi testa din nou şansele. Vei instaura în acest fel o disciplină de joc care nu va face decât să îşi arate beneficiile în timp.

Dar dacă consideri că nu poţi să respecţi acest program pe care singur ţi l-ai impus, mai ai încă o posibilitate la îndemână. Toate cazinourile online implementează ideea de joc responsabil aşa că îţi pun chiar ele la dispoziţie instrumentul cu care să faci acest lucru.

Va trebui să bifezi intervalele orare în care joci stabilind în acest fel o limită de joc care se va duce în sistemul informatic al cazinoului. A expirat timpul setat, degeaba încerci reluarea jocului, nu ţi se mai permite accesul decât a 2-a zi, la acelaşi interval orar ştiut.

Nu rata bonusurile de cazino

Este clar că ai un buget propriu de joc dar dacă primeşti bani suplimentari ca să faci exact acelaşi lucru o să îi refuzi? Credem că nu, aşa că vei accesa şi revendica de fiecare dată promoţiile şi bonusurile care ţi se oferă cu generozitate de către cazinoul unde eşti client.

Iată cât pariază un jucător obișnuit la cazinouri Te-ar putea interesa si: Iată cât pariază un jucător obișnuit la cazinouri

Acest lucru nu înseamnă însă că le revendici pe toate la grămadă, va trebui să faci o selecţie corectă a acestora. Nu toate bonusurile se raportează la jocurile tale preferate şi nu toate au condiţii de accesare şi de rulare avantajoase pentru tine.

Tocmai de aceea este bine să te informezi întotdeauna înainte de a decide revendicarea unui bonus, indiferent de cât de generos în bani sau rotiri gratuite este. Din fericire poţi face acest lucru consultând lista de termeni şi de condiţii pe care fiecare bonus le afişează.

Mai ales pentru că eşti începător nu trata cu uşurinţă accesarea acestor bonusuri. Te poţi trezi în situaţia să nu poţi duce la sfârşit condiţia de rulare sau poate chiar să nu îţi placă jocul la care bonusul acordat te obligă să rulezi suma acordată.

În general însă bonusurile se pot duce până la capăt şi în acest fel îţi oferă şansa unică de a juca la cât mai multe jocuri din oferta cazinoului. Urmarea este că vei deprinde masiv experienţă de joc şi vei face saltul de la începător la un jucător experimentat care ştie să aleagă întotdeauna jocul cel mai ofertant pentru el.

Concluzie

Dacă eşti la început de drum în aventura pe care o presupune oferta unui cazino online va trebui să începi cu începutul, construirea unui buget de joc. Vei cheltui deci banii pe care îţi poţi permite întotdeauna să îi pierzi fără ca acest lucru să te afecteze financiar şi emoţional.

Şi pentru că eşti începător îţi sugerăm să nu ratezi nici un bonus şi să le accesezi pe toate. Nu uita totuşi că indiferent de statutul tău de jucător începător ai în faţă tot jocuri de noroc aşa că rămâi precaut, joacă responsabil şi rămâi întotdeauna în bugetul de joc pe care l-ai construit!


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Echilibrează-ţi bugetul: planificarea financiară pentru jucatorii începători la cazinouri

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×