Garduri de diferite tipuri pentru exterior

Garduri de diferite tipuri pentru exterior

Exista o mare varietate de garduri care pot rezolva o varietate de probleme care ne ameninta intimitatea.

De multe ori putem fi deranjati de diverse probleme cu vecinii, precum siguranta unor caini sau a oricarui alt animal de companie, impiedicand copiii sa se strecoare prin gratiile unui balcon, dorind sa avem mai multa intimitate protejandu-ne de priviri indiscrete sau pur si simplu la adapost de razele soarelui.

Veti putea vedea mai jos diferitele variante care exista de garduri , fie pentru balcoane, terase, gradini sau terase.

Garduri din trestie de bambus natural

Acest tip de trestie este rezistent si economic. In plus, datorita culorii sale ofera o nota de caldura perfecta pentru exterior. Este flexibil si usor de manevrat.

Acest tip de trestie este foarte rezistent, fiind ideal pentru exterior. Acesta serveste atat ca o incinta si poate functiona si ca o partitie.

Garduri din trestie naturala decojita

Aceasta alternativa ofera o buna rezistenta la schimbarile climatice, motiv pentru care este o optiune buna pentru a fi amplasata in aer liber.

Garduri din trestie de rachita naturala

Acest produs are si o rezistenta buna, ceea ce il face perfect pentru exterior. In ciuda faptului ca are o culoare inchisa, nu scade luminozitatea. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru un balcon mic, deoarece reduce amplitudinea vizuala.

Garduri din trestie de ramuri naturale

Ideal pentru exterior si locuri cu zone verzi. Rezistent si cald in acelasi timp.

Datorita culorii si aspectului rustic, acest baston poate fi un element decorativ si foarte practic in acelasi timp. Cel mai bine este sa-l folositi pe suprafete mari pentru a nu reduce spatiul vizual. Poate fi gasit in diferite clase: trestie groasa si trestie fina.

Gard cu pietre decorative

O alta optiune este acest tip de incinta din piatra care este inca foarte originala. Este nevoie de plasa de fier si multe pietre, dar rezultatul este fabulos. Poate pentru spatii mici, combinate cu alte tipuri de incinte

Garduri din lemn si fier

Garduri false de iedera

O alta idee este sa faci un perete cu iedera sintetica care sa aduca si caldura si naturalete mediului inconjurator si, cel mai bine, nu trebuie sa fie udat sau tuns.

Gard viu artificial

Ideal pentru gradinile mari, intrucat datorita culorii inchise poate reduce amplitudinea vizuala in spatiile deja mici.Se intampla la fel ca incinta anterioara, nu are nevoie de mare ingrijire deoarece nu trebuie udata sau tuns.

Podele din lemn pentru exterior: ghid de baza pentru a face alegerea corecta Te-ar putea interesa si: Podele din lemn pentru exterior: ghid de baza pentru a face alegerea corecta

Dupa cum vedeti, exista o infinitate de imprejmuiri pentru gradini, balcoane, terase, garduri care va pot proteja si decora mediul cu elemente naturale sau artificiale, in functie de gustul fiecaruia.Nu numai ca inchid spatiul, ci si le ofera. umbra. Toate pot oferi, de asemenea, un aspect imbatabil de curatenie.

Spatiile exterioare sunt ideale pentru a profita vara. Ele pot servi si pentru a oferi umbra si a aduce prospetime spatiului si, in acelasi timp, ofera intimitate.

Garduri originale cu materiale naturale

Cu siguranta ai o gradina deschisa si vrei sa creezi o diviziune naturala pentru a o face mai intima.Iti aducem idei despre cum sa faci garduri sau compartimentari de gradina cu adevarat originale.

Una dintre cele mai folosite moduri este logic cu folosirea tufisurilor si a plantelor, numite garduri vii, dar de multe ori aceasta resursa ocupa mult spatiu sau nu este ceea ce iti doresti.

Garduri vii

Alegerea gardurilor face parte din punct de vedere vizual din gradina si servesc perfect la marcarea limitelor. Atunci cand se folosesc aceste tufisuri se pot folosi si alte resurse decorative, precum unele instalatii artistice, unele sculpturi, felinare, fantani, lampi etc., creand focusuri sau puncte de atentie izbitoare.

Garduri cu ghivece si plante:

Sau puteti face si o combinatie de diferite plante cu garduri din lemn.

Alte optiuni sunt palisadele din lemn , carora li se poate da o nuanta deschisa sau inchisa in functie de stilul casei. Structuri din lemn care pot fi despartitori mobile, structuri din fier si lemn, gratii din lemn, garduri din trestie subtiri sau groase, bambus sau fibre naturale.

Garduri cu stuf.

Garduri cu lemn: Diferite tipuri de garduri

- Garduri din lemn lucrat

- Garduri cu busteni: cunoscute si sub denumirea de bete de varf

Gard din pietre si flori

De ce sa nu folositi si piatra, de diferite inaltimi in functie de nevoi.

Garduri de sarma tesuta

Garduri electrice: Care sunt putin periculoase

Garduri cu materiale neconventionale

Se pot folosit placi de surf dezafectate si care are un efect cu adevarat izbitor.

Tot in acest gard au folosit creativitatea cu culorile izbitoare ale stalpilor. Sau un gard din lemn imitand creioane fara indoiala foarte original.

Speram ca aceste posibilitati de garduri pe care le-am selectat au servit drept motivatie.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Garduri de diferite tipuri pentru exterior

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×