Lindab ofera CONSTRUCTII RAPIDE PENTRU AFACERI

Lindab ofera CONSTRUCTII RAPIDE PENTRU AFACERI

Bucuresti, 06 iunie 2011 – Lindab lanseaza o campanie speciala pe segmentul constructiilor usoare, dedicata intreprinderilor mici si mijlocii care intentioneaza sa demareze sau sa-si extinda afacerea. Clientii care aleg constructiile usoare de la Lindab vor plati doar 95 euro/metru patrat construit si vor putea demara afacerea in timp record, avand in vedere ca termenul de livrare este de 3-4 saptamani.

Oferta se refera la dotarea standard si include: structura de rezistenta, piesele de ancorare, acoperisul, peretii, jgheaburile si burlanele Lindab. Structura este proiectata in conformitate cu standardele romanesti in vigoare, iar izolatiile sunt alese tinand cont de conditiile climaterice din Romania. Pachetul standard livrat de Lindab contine atat proiectul de rezistenta cat si detaliile de executie. Oferta este valabila pana la data de 27 iunie 2011.

Intrevedem pentru anul acesta o usoara dezghetare a segmentului industrial, asa ca am considerat ca este momentul oportun sa iesim in intampinarea celor care au ambitia de a construi sau extinde o afacere solida. Oferta se adreseaza tuturor celor care au nevoie de un spatiu de lucru, productie sau de depozitare, altfel spus intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) care vor sa se extinda, sa inceapa o noua activitate sau sa-si imbunatateasca actualele conditii de lucru – birouri, sedii de firme, spatii de productie, spatii de depozitare sau showroom-uri, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Beneficiile constructiilor usoare de la Lindab includ reducerea cheltuielilor cu infrastructura (greutate proprie redusa - circa 20kg/mp), manipulare usoara (ansamblele structurii nu depasesc 250kg/ansamblu), montaj foarte simplu si rapid, acuratete mare a lucrarii, eliminarea defectelor de executie - ansamblele ajung pe santier premontate si montajul se executa rapid si usor, rezultand in suprafete perfecte, usor de finisat.

Clientii au de castigat si din punctul de vedere al afacerii. Constructia este data repede in folosinta si astfel se trece rapid la amortizarea investitiei. De asemenea, costurile sunt clare si controlabile. Timpul de executie nu depinde de capriciile echipei de constructori sau disponibilitatea materialelor. Se obtine o imagine profesionista datorita aspectului placut al constructiei, care se poate realiza conform culorilor brandului clientului.

Constructiile usoare sunt ansambluri modulare alcatuite din structura de rezistenta de otel galvanizat, fatade din otel ce pot fi personalizate in culorile standard Lindab, termoizolatii si sistem de jgheaburi si burlane. Proiectul agreat cu reprezentantii Lindab intra in proiectare, prima livrare incluzand piesele de ancorare si incarcarile in fundatii. Livrarea structurii de rezistenta si a materialelor pentru inchideri se va realiza esalonat pe parcursul derularii lucrarilor de constructii montaj. Subansamblele structurale se livreaza prefabricate, insotite de Ghidul de Montaj pentru Constructii Usoare Standard. Constructiile Usoare beneficiaza de un proiect atestat de verificator M.D.R.T. si de 15 ani garantie Lindab.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Lindab ofera CONSTRUCTII RAPIDE PENTRU AFACERI

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×