Lindab Romania livreaza primul proiect catre Rusia

Lindab Romania livreaza primul proiect catre Rusia

Valoarea produselor Lindab Romania livrate la fabrica de medicamente Nycomed se ridica la 260.000 EUR. Compania are in plan alte doua proiecte similare.

Bucuresti, 17 mai 2011 – Lindab Romania si Building Systems Cehia au colaborat cu Building Systems LLC Rusia pentru constructia unei noi fabrici pentru producatorul international de produse farmaceutice Nycomed la Yaroslavl, Rusia. Proiectul a integrat atat produse ale diviziei Building Systems, prin compania din Cehia, care a sustinut partea de proiectare, cat si ale diviziei Profile Componente, prin Lindab Romania, care a gestionat realizarea fatadei.

Din Romania s-au livrat 7000 mp de casete de fatada, in valoare de aproximativ 260.000 euro si urmeaza sa mai livreze materialele aferente inca unui corp de cladire. Investitia totala in constructia fabricii se ridica la 75-85 milioane de euro, iar proiectul se afla in curs de finalizare. Ceremonia de demarare a constructiei a fost onorata de prezenta Prim-Ministrului rus Vladimir Putin.

Lindab Romania a fost aleasa datorita pachetului de servicii propus, care a inclus consultanta in alegerea solutiei, asistenta la ofertare, asumarea proiectarii specializate pentru fatade si a asistentei in santier. De asemenea, au cantarit mult in decizie avantajele de ordin tehnic: montaj rapid si usor, adaptabilitatea la stereotomia fatadelor si performante superioare din punct de vedere al comportarii la foc, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania. Platforma Nycomed este amplasata la circa 300 de metri de o hala de 50.000 mp livrata anul trecut de Lindab Building Systems catre Komatsu. Prin pozitionare si complexitate, odata finalizat, proiectul va deveni o importanta referinta pentru Lindab, o dovada a capabilitatilor superioare de engineering si project management dezvoltate la nivelul Grupului. Nycomed este primul proiect livrat din Lindab Romania catre Rusia, iar in acest moment mai avem in pregatire inca doua livrari in formula similara, a completat Sulyok.

Productia va indeplini toate exigentele internationale in domeniu si se va conforma celor mai inalte standarde de protectie a mediului. 150 de angajati Nycomed vor lucra in acest nou sediu.

Date fiind conditiile climatice extreme din zona Yaroslavl, ierni foarte lungi si reci si veri scurte, dar fierbinti, o atentie deosebita a fost acordata termoizolarii corecte a cladirii. Din acest punct de vedere, solutia promovata de Lindab pentru fatadele casetate permite atingerea unor performante superioare din punct de vedere al izolarii termice, cu mentinerea parametrilor initiali pe toata durata de functionare a cladirii , a declarat Ioan Farcas, Manager Marketing Lindab Romania.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Lindab Romania livreaza primul proiect catre Rusia

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai: