Lindab va dezvolta un parteneriat pe termen lung cu Habitat for Humanity Romania

Lindab va dezvolta un parteneriat pe termen lung cu Habitat for Humanity Romania

In luna mai 2011 s-au dat in folosinta cele 8 case construite la Dorohoi de catre HBH, cu participarea Lindab. Lindab Romania saluta incheierea proiectului  SI EU RECLADESC SPERANTA!  desfasurat de Habitat for Humanity Romania si anunta continuarea pe termen lung a colaborarii cu fundatia. In cadrul proiectului implementat la Dorohoi imediat dupa inundatiile din iulie 2010, Lindab a contribuit cu 1000 m2 de tigla metalica si sisteme de drenaj pluvial intr-o solutie completa de invelitoare pentru acoperisurile a opt case din Dorohoi.

De asemenea, Lindab a pus la dispozitie mesteri specializati pentru a finaliza acoperisurile in cel mai scurt timp. Noii proprietari au primit cheile caselor in cadrul unei ceremonii la care au participat sponsorii, autoritatile locale si voluntarii care au contribuit la ridicarea caselor.

Parteneriatul cu Habitat for Humanity ne-a adus foarte multa satisfactie, incepand cu garantia lucrului bine facut, pana la multumirea de a readuce speranta la o viata normala celor care pana nu demult erau lipsiti de orice posibilitate. De asemenea, am fost placut surprinsi de colaborarea cu Habitat, de eficienta lor si de modul profesionist de abordare a acestor situatii limita. De aceea am hotarat sa continuam parteneriatul cu fundatia din Romania, in incercarea de a ajuta cat mai multi romani aflati in dificultate.

Putem fi astfel siguri ca astfel de proiecte vor beneficia de acoperisuri durabile si rezistente, ceea ce nu se intampla intotdeauna, din pacate, in astfel de situatii , a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Si eu construiesc speranta

Obiectivul general al proiectului a constat in asistarea unui numar de 400 familii din zonele afectate de inundatiile din vara anului 2010, prin reconstructia de case noi, renovari, constructia unei scoli si furnizarea de asistenta tehnica in cadrul centrului de resurse Habitat. In total, cu ajutorul sustinatorilor si partenerilor, Habitat for Humanity Romania a reusit sa redea demnitatea si speransa celor peste 1200 de persoane care au supravietuit inundatiilor din iunie 2010.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Lindab va dezvolta un parteneriat pe termen lung cu Habitat for Humanity Romania

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×