Mestesuguri de reciclare: Transforma-ti blugii vechi intr-un hamac

Mestesuguri de reciclare: Transforma-ti blugii vechi intr-un hamac

Se pot face multe lucruri cu hainele vechi si astazi iti aducem aceste mestesuguri de reciclare, astfel incat sa poti refolosi hainele dezafectate facand ceva distractiv pentru copiii tai. Cu aceste mestesuguri de reciclare, vei vedea cum sa faci un hamac (sau mai bine zis, doi) din blugi in care copiii mici se pot juca sau unul pentru un copil mai mare.

Pentru inceput, este important sa definiti locul unde vor fi atarnate hamacele pentru a cunoaste lungimea franghiei. Amintiti-va ca lungimea totala de care veti avea nevoie pentru franghie ar trebui sa fie de patru ori mai mare decat lungimea hamacului, pentru ca acesta sa atarne la distanta adecvata de sol.

Procedura de realizare a acestor mestesuguri de reciclare este foarte simpla. Nu exista cusut, doar taiati si treceti franghia printr-un tub pentru a-i conferi rigiditate. Continuati sa cititi pentru a descoperi mai multe despre acest mestesug cu care copiii casei se vor distra copios.

Procedura de separare a bucatilor celor doua hamace

1. Masurati hamacul mic tinand cont de marimea copilului care il va folosi. Apoi, marcati locul exact in care veti face taietura pe ambele picioare cu un stilou.

4. Tapetati capatul tuburilor cu doua sau trei spire de banda de hartie. Cand faceti ultima intoarcere, faceti doua taieturi pe laterale pentru a facilita plierea benzii in tub; cu aceasta vei preveni frecarea de la taierea franghiei. Tevile vor servi pentru a da rigiditate leaganelor.

Pana in acest moment, mestesugurile de reciclare au aceeasi procedura pentru ambele modele de hamac.

Procedura de realizare a hamacului pentru un copil mic

1. Prezentati unul dintre tuburile pe partea laterala a blugilor. Trebuie sa treceti aceasta teava prin interiorul taliei blugilor.

Este important ca, atunci cand alegeti diametrul tubului, sa va asigurati ca acesta trece prin interiorul taliei si, la randul sau, ca franghia trece prin interiorul tevii.

20 de idei pentru a va decora baia intr-un stil modern Te-ar putea interesa si: 20 de idei pentru a va decora baia intr-un stil modern

2. Dupa ce le-ai localizat, fa o mica taietura in talia blugilor pentru a putea introduce unul dintre tuburi. Faceti o alta taietura egala la celalalt capat.

3. Odata ce ati trecut de tub, puteti trece franghia. Cand ati trecut franghia prin ambele tuburi, leaganul este gata!

Cu acest pas al mestesugurilor de reciclare, hamacul mic va fi gata de agatat, iar copiii se pot bucura de el.

Desi tesatura blugilor este foarte rezistenta, iar tuburile ii confera fermitate, supravegheati totusi copilul pentru ca acesta sa nu se aplece prea mult in nici o parte.

Procedura de realizare a hamacului pentru un copil mai mare

1. Prezinta unul dintre picioarele de blugi intins si asezati deasupra cele doua tuburi ramase.

2. Faceti o taietura mica pe fiecare parte unde ati asezat tuburile pentru a le trece. Retineti ca orificiul trebuie sa fie de dimensiunea tubului si nu mai mare, pentru a nu iesi odata cu miscarea hamacului. Pentru a face acest lucru mai usor, puteti fie sa plasati tubul in interiorul piciorului de blugi si sa faceti taieturi, fie sa treceti tubul dupa ce ati facut taieturile.

3. Apoi, treceti franghia prin tuburi si hamacul pentru copiii mai mari va fi gata.

A face mestesuguri de reciclare pentru copii valoreaza dublu, este distractiv si este extrem de imbucurator sa stii ca invata si se distreaza printr-un moment frumos de joaca. De asemenea, prin reutilizarea unui articol invechit, oferindu-i o noua functie, ii veti invata sa traiasca intr-o lume mai buna si sa fie mai creativi.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Mestesuguri de reciclare: Transforma-ti blugii vechi intr-un hamac

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×