Oglinda de baie - Moderne si frumoase ce se poarta in acest an

Oglinda de baie - Moderne si frumoase ce se poarta in acest an

Oglinzile pentru baie au fost un element central al elegantei si frumusetii in baile de uz casnic, datand din secolul al XIX-lea. Proprietarii de case si designeri considera oglinda din baie drept unul dintre cele mai importante elemente de design pentru orice baie, indiferent de dimensiunile acesteia. Cand vine vorba de alegerea oglinzii perfecte pentru baie, aveti intr-adevar o mare varietate de optiuni.

Cu toate ca exista cateva orientari standard care sa sustina un design elegant, nu exista un mod corect sau gresit de a alege o oglinda de toaleta pentru baie. Indiferent daca decideti sa alegeti una sau doua oglinzi sau doriti sa instalati o oglinda lunga pentru a completa aspectul baii, exista oricand modele disponibile.

Cu toate acestea, oglinda din baie este inca deseori neglijata. Dar odata ce ideea de a alege oglinda perfecta pentru baie incepe sa se contureze, aceasta alegere poate adesea sa aduca o multime de intrebari si incertitudini cu privire la alegerea corecta.

Alegerea unei oglinzi pentru baie poate fi o provocare. Acest ghid rapid va va ajuta sa decideti ce tip de oglinda functioneaza cel mai bine pentru dimensiunea, forma si stilul baii dumneavoastra. Asigurati-va ca luati in considerare preferintele estetice, precum si bugetul disponibil.

Cate oglinzi se potrivesc in baie?

Vom incepe cu una dintre cele mai comune intrebari - este mai bine sa avem una sau doua oglinzi pentru baie? Intr-adevar, totul depinde de dimensiunea baii tale. Marimile diferite de chiuvete pentru baie pot oferi raspunsuri diferite la aceeasi intrebare.Daca chiuveta dumneavoastra este suficient de mare, aveti optiunea de a achizitiona doua oglinzi pentru baie sau o singura oglinda suficient de mare pentru a se potrivi perfect deasupra chiuvetei. Ganditi-va la estetica pe care o urmariti. Puteti lua in considerare urmatoarele orientari:

Doua oglinzi verticale

Daca doriti ca baia dvs. sa aiba un aspect vertical, ar trebui sa investiti in doua oglinzi verticale, mai degraba decat intr-una mare. Aceasta este o optiune excelenta pentru baile cu tavane inalte.

somproduct.ro

O singura oglinda

Daca doriti sa optimizati spatiul din baie este mai bine sa aveti o singura oglinda de dimensiuni mari.
Puteti utiliza, in unele cazuri, mai multe oglinzi intr-o baie chiar si atunci cand exista o singura chiuveta. Puteti oferi un echilibru de simetrie si design spatial, functional prin amplasarea a doua oglinzi, atat timp cat acestea sunt paralele intre ele.

decorino.ro

Chiuvete de baie - Afla care sunt cele mai moderne modele! Te-ar putea interesa si: Chiuvete de baie - Afla care sunt cele mai moderne modele!

Dimensiunile oglinzilor de baie

Dimensiunea este unul dintre cei mai importanti factori de luat in considerare pentru oglinzile dumneavoastra din baie. Daca oglinda nu are dimensiuni corecte, aceasta poate deteriora tot aspectul baii. De aceea, in cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva sfaturi despre cum ar trebui sa alegeti dimensiunea ideala pentru oglinda sau oglinzile din baie.

Oglinda de baie - aceleasi dimensiuni ca si chiuveta

Aceasta este o abordare comuna adoptata de multi designeri de interior, deoarece ajuta la potrivirea perfecta a oglinzii cu chiuveta. Aceasta este o abordare moderna a unora dintre cele mai vechi stiluri de design, care face referire la oglinzi atasate in partea superioara a mobilierului.

decorino.ro

decorino.ro

Oglinda de baie - mai ingusta decat chiuveta

Desi exista unele exceptii de la aceasta regula, se intelege in mod tipic ca o oglinda nu trebuie sa depaseasca latimea chiuvetei. Acest lucru poate crea un sentiment de incomoditate care nu se potriveste cu cele mai multe tactici de proiectare.

Multe idei creative s-au nascut din problema unei oglinzi nepotrivite si a unei combinatii de stil. Nu toata lumea are acces la oglinzi la comanda si de aceea exista o multime de moduri de a face o oglinda de baie, frumoasa si eleganta chiar si daca dimensiunile fata de chiuveta sunt diferite. Spre exemplu, adaugarea unui cadru oglinzii va transforma intreg aspectul conferit.

De asemenea, sunt disponibile oglinzi pentru baie fara rame. In timp ce dimensiunile standard ale cadrului va pot ajuta oglinda sa ajunga la cel putin 70% - 80% din latimea chiuvetei dumneavoastra, acest lucru ofera oaspetilor dumneavoastra posibilitatea de a vedea din mai multe unghiuri simultan, obtinand o utilizare mai functionala a oglinzii.


0,00 (0 voturi)
Ana

Nu sunt Comentarii la Oglinda de baie - Moderne si frumoase ce se poarta in acest an

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai: