Panourile din policarbonat de la Carboplak: idei flexibile și rentabile pentru amenajarea locuinței

Panourile din policarbonat de la Carboplak: idei flexibile și rentabile pentru amenajarea locuinței

Plăcile de policarbonat sunt deosebit de rezistente la impact, ceea ce le face alegerea ideală pentru realizarea multor proiecte de amenajare, atât casnice, cât și industriale. Policarbonatul este ușor de tăiat în diferite forme și dimensiuni și cu ajutorul lor poți obține aspectul și funcționalitatea dorite. Tocmai datorită versatilității lor, plăcile din policarbonat pot fi utilizate pentru un plus de vizibilitate în interiorul casei, pentru uși sau spațiile de lucru, dar și în exterior, pentru garduri, terase sau sere. Află mai departe care sunt avantajele utilizării plăcilor de policarbonat în amenajarea locuinței și descoperă cum le poți folosi pentru a obține un design modern și funcțional!

Suprafețe durabile indiferent de vreme

Dacă vrei să îți amenajezi o seră pentru a te bucura de legume proaspete pe tot parcursul anului, folosește plăci de policarbonat pentru o astfel de construcție în propria curte! Materialele sunt ușor de montat, așa că nu va fi nevoie de un efort foarte mare pentru un acest proiect. Prin utilizarea de policarbonat transparent, plantele vor beneficia de lumina naturală de care au nevoie pentru a se dezvolta corespunzător. În plus, policarbonatul oferă izolare termică, iar plantele vor avea parte de temperatura optimă. Mai mult decât atât, vei obține o construcție durabilă, ce face față factorilor climatici: policarbonatul rezistă la temperaturi cuprinse între -40 și +115 grade și nu este afectat de zăpadă, grindină sau vânt puternic.

Plăcile de policarbonat sunt folosite cu succes și pentru construirea de garduri care să delimiteze proprietatea sau diferite spații cum ar fi piscina, locul de joacă al copilului sau adăpostul animalului de companie. Materialul este ușor de întreținut și nu va fi nevoie să îl vopsești sau să îl lăcuiești, așa cum se întâmplă în cazul lemnului.

Policarbonat: Eficient energetic și vesel

Pe lângă avantajele expuse mai sus, trebuie menționat că, datorită greutății reduse, policarbonatul este ușor de transportat, ceea ce înseamnă un nivel mai mic de emisii de CO2. De asemenea, policarbonatul oferă izolare termică, astfel că poate fi considerat un material eficient energetic. Mai mult decât atât, plăcile de policarbonat vin într-o varietate de culori, adaptate fiecărui proiect de amenajare. De exemplu, poți folosi plăci policarbonat colorate pentru delimitarea locului de joacă al copiilor.

50 de idei relaxante in aer liber pentru casa ta Te-ar putea interesa si: 50 de idei relaxante in aer liber pentru casa ta

Panourile de policarbonat: Alternative unice și rentabile

În industria construcțiilor, plăcile policarbonat au o arie largă de aplicații, datorită versatilității materialului, dar și rentabilității acestuia. Panourile de policarbonat sunt mai ieftine decât sticla sau metalul și, în plus, sunt ușor de montat și pot fi folosite pentru realizarea unor proiecte de amenajare unice. Iată ce utilizări casnice poate avea policarbonatul:

·Acoperișuripentru terase, foișoare, verande sau pentru adăpostul câinelui (policarbonat ondulat)

·Material de construcție pentru sere (policarbonat celular)

·Pereți pentru închiderea balconului sau a terasei

·Uși glisante de interior

·Pereți despărțitori între diferite încăperi ale locuinței

·Garduri

Policarbonatul poate fi tăiat în diferite forme și dimensiuni, este transparent, opac sau colorat, de aceea e alegerea potrivită atunci când vrei să îți amenajezi locuința într-un stil modern. Specialiștii Carboplak – singurul producător român de policarbonat – îți vor recomanda materialele potrivite pentru proiectul tău.

Foto: shutterstock.com/ro


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Panourile din policarbonat de la Carboplak: idei flexibile și rentabile pentru amenajarea locuinței

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×