Perdele și draperii pentru un living ideal

Perdele și draperii pentru un living ideal

Vrei să schimbi aspectul livingului? Începe schimbările cu perdele și draperii noi, cu o culoare sau un model interesant. În continuare, îți sunt prezentate idei pentru amenajarea unei camera de zi cu perdele în rolul principal. Află cum să le alegi și cum să le folosești pentru a crea un design unic, care îți va plăcea!

Poți schimba camera de zi la un preț redus. Dar înainte de a începe din nou să o decorezi, mai întâi de toate, gândește-te la cum poți folosi echipamentul pe care îl ai deja. Nu trebuie să cumperi o canapea nouă imediat – uneori este suficient doar să îi schimbi husa. În unele cazuri, poți reîmprospăta designul interior doar cu țesături – draperiile, perdelele, husele pentru perne și un covor nou sunt suficiente pentru a da livingului o nouă față. Combină diferite culori și modele și nu îți fie teamă de rezultatele finale – combinațiile neobișnuite te pot surprinde pozitiv.

O metamorfoză cu ajutorul draperiilor și perdelelor: cum le alegi pentru o camera de zi la modă?

Importanța unor draperii și perdele moderne pentru camera de zi în designul interior este bine cunoscută de designerii de interior. Aceștia se ocupă, de multe ori, de pregătirea profesională a imobilelor pentru vânzare sau închiriere și, de multe ori, în timpul metamorfozei, specialiștii folosesc, printre altele, perdele deosebite pentru living. 

Iar în anumite cazuri, atunci când se optează pentru alegerea unor perdele sau draperii din magazine specializate, sunt asigurate toate serviciile de măsurare și instalare a acestora. Iar acest serviciu este în special disponibil în locații precum București sau Ilfov, acolo unde există numeroase proiecte de acest tip.

În livinguri amenajate cu mobilier simplu, în care sunt utilizate combinații de lemn deschis la culoare, pot fi create aranjamente confortabile în stil scandinav. Totul este însuflețit cu ajutorul unor fețe de pernă decorative, cuverturi moi și, bineînțeles, draperii și perdele pentru living lungi și eficiente.

Idei pentru a va decora casa cu radiouri vechi Te-ar putea interesa si: Idei pentru a va decora casa cu radiouri vechi

Dacă visezi la o schimbare la fel de spectaculoasă a interiorului tău, citește în continuare și alege unul din stilurile de amenajare propuse. În fiecare dintre acestea, un rol semnificativ îl joacă draperiile și perdelele la modă pentru camera de zi. 

Cum folosești perdelele pentru a crea diferite stiluri și aranjamente pentru sufragerie?

Stilul modern este reprezentat în primul rând de simplitate și minimalism. Deși o amenajare tipică în acest stil este dominată de linii drepte, geometrie și o paletă de culori discrete – gri, alb și bej – nu exclude o anumită doză de soluții avangardiste. Nu trebuie să limitezi amenajarea livingului la o singură culoare sau model, căci poți alege țesături și elemente decorative, cum ar fi draperii sau perdele pentru camera, pe baza contrastului.

Totuși, reține că dacă optezi pentru perdele și alte accesorii în culori expresive, pereții din living ar trebui să rămână simpli, deoarece prea multe culori vor aduce haos în amenajare.

Dacă îți dorești ca livingul tău să aibă un caracter mai elegant, alege perdele moderne de living din țesături decorative în culori vii. Nu există loc pentru combinații extraordinare în acest tip de aranjament, căci eleganța este asociată cu ordinea și armonia. Prea multe modele într-un astfel de interior poate părea un kitsch, așa că merită să alegi ceva care va atrage atenția. Într-un living elegant, nu doar mobilierul și accesoriile pot impresiona, ci și țesăturile.

Stilul clasic este considerat atemporal, deoarece este sinonim cu calitatea înaltă a materialelor, comoditatea soluțiilor folosite și moderația în selecția accesoriilor. Într-un living în acest stil, consecvența este, de asemenea importantă: fiecare element al decorului trebuie să se armonizeze cu întregul.

În concluzie, perdelele și draperiile bine alese pentru sufragerie, mai ales în combinație cu alte accesorii caracteristice, vor evidenția instantaneu orice aranjament extraordinar cu o mica cheltuială financiară.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Perdele și draperii pentru un living ideal

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×