Un nou concept: casa la cheie

Un nou concept: casa la cheie

Case la cheie – un concept deja invechit si foarte des intalnit la majoritatea firmelor de constructii. Asa ar spune cei mai multi dintre noi la auzul acestor cuvinte.

Dar nu este nici pe departe asa...!

O “casa la cheie” nu inseamna constructia si finisarea interioara a unei locuinte – pe un teren deja existent – sau pe care Dvs. trebuie sa il procurati; nu inseamna ca Dvs. trebuie sa alegeti dintr-un paletar foarte mic de materiale de finisaj – cum va arata casa Dvs la interior – sau mai rau – sa alergati dupa materialele de finisaj pentru ca nu va plac cele maxim cinci variante de parchet sau gresie pe care constructorul le propune...NU!

O “casa la cheie” insemana mult mai mult decat atat; inseamna o casa complet mobilata si utilata...fara ca Dvs. sa depuneti cel mai mic efort.

Conceptul de “Casa la Cheie”

Daca v-ati hotarat ca ati dori sa va schimbati locuinta – sa va mutati intr-o casa noua, mai spatioasa, mai moderna, mai frumoasa, sau doriti o casa de vacanta; puteti acum opta pentru achizitionarea unei “case la cheie”.

Prima etapa o reprezinta discutiile interactive cu echipa de specialisti. In urma acestor discutii vor fi stabilite necesitatile Dvs. si ale familiei Dvs. legate de noua locuinta, precum si preferintele Dvs.: ce suprafata utila este necesara – in functie de numarul de persoane care vor locui in casa, numarul necesar de incaperi, suprafete pentru spatiile de depozitare, stil arhitectural preferat, suprafata terenului, etc.

In urma acestei discutii arhitectii nostri va vor prezenta catalogul nostru de “Case la Cheie”; un catalog structurat pe mai multe categorii, in functie de stilul arhitectural, suprafete, nivele, numar de incaperi, etc. Catalogul nostru de prezentare cuprinde 100 de proiecte de “Case la Cheie” – in diferite stiluri arhitecturale, din care Dvs. puteti alege un proiect deja existent; sau puteti alege un concept din cele prezentate – in baza caruia va fi realizat un proiect nou, adaptat dorintelor si necesitatilor Dvs. Aceasta etapa poate cateva ore sau cateva zile, in functie de disponibilitatea clientului.

A doua etapa este stabilirea unui buget estimativ pentru achizitionarea terenului. Pe baza bugetului propus de Dvs. pentru achizitionarea terenului si a elementelor deja stabilite cu echipa noastra de arhitecti si constructori; agentii nostri colaboratori va vor oferta mai multe terenuri – ce se incadreaza in cerintele Dvs. Acesta etapa este una dintre cele mai lungi din Proiectul de Casa la Cheie; si poate dura si pana la o luna – in functie de preferintele Dvs. si de piata imobiliara.


0,00 (0 voturi)
Marius

Nu sunt Comentarii la Un nou concept: casa la cheie

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×