-20%
×
Inca din cele mai vechi timpuri, Cofetarii au fost cei care preparau sosuri de ciocolata, dulceturi si gemuri delicioase in vase de cupru. Si marii Bucatari ai lumii prepara astazi mancaruri si retete delicioase precum Gulas, Tocanite Traditionale, Tochituri, etc. Ele distribuie caldura rapid si uniform, devenind perfecte pentru topirea zaharului si a face sirop. Fabricate din cupru de inalta calitate, ele au o grosime excelenta pentru a face gem, dulciuri si mancaruri alese. Vasul este prevazut cu margini Anti-Picurare si este dotat cu manere din bronz masiv, nituite, pentru a facilita manipularea. Atentie: Fiind confectionat in totalitate din cupru, se recomanda ca mancarurile gatite/sosurile sa nu se depoziteaza in acest vas mai mult de 2 ore de la terminarea procesului. Gemurile sau dulciurile care s-au preparat doar cu adaos de zahar, pot fi depozitate pana la racirea completa. Caracteristici tehnice : Diametru : 28 cm Inaltime totala : 11 cm Grosime: 2 mm
Descriere
Inca din cele mai vechi timpuri, Cofetarii au fost cei care preparau sosuri de ciocolata, dulceturi si gemuri delicioase in vase de cupru. Si marii Bucatari ai lumii prepara astazi mancaruri si retete delicioase precum Gulas, Tocanite Traditionale, Tochituri, etc. Ele distribuie caldura rapid si uniform, devenind perfecte pentru topirea zaharului si a face sirop. Fabricate din cupru de inalta calitate, ele au o grosime excelenta pentru a face gem, dulciuri si mancaruri alese. Vasul este prevazut cu margini Anti-Picurare si este dotat cu manere din bronz masiv, nituite, pentru a facilita manipularea. Atentie: Fiind confectionat in totalitate din cupru, se recomanda ca mancarurile gatite/sosurile sa nu se depoziteaza in acest vas mai mult de 2 ore de la terminarea procesului. Gemurile sau dulciurile care s-au preparat doar cu adaos de zahar, pot fi depozitate pana la racirea completa. Caracteristici tehnice : Diametru : 28 cm Inaltime totala : 11 cm Grosime: 2 mm