-20%

×
Alcoolmetru Fabricat in Franta, omologat metrologic - de maxima acuratete pentru a masura continuu gradele alcoolului la iesire din procesul de distilare. Contine scara Cartier(Rosie) si scara Lussac (Alba) (Vol. %). Nu contine Termometru. Lungime Alcoolmetru: 17 cm. Ambalat in toc din plastic glisant, rezistent. Alcoolmetrul prezentat este destinat determinarii concentratiei in procente de volum(grade de tarie) a alcoolului in solutii alcoolice. Pentru verificarea %(concentratiei) de alcool din solute (Ex. tuica,palinca,etc) se poate utiliza un recipient (pahar tip sonda/cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului. Se umple recipientul cu lichid (aprox.80-90% din capacitatea vasului).Se introduce alcoolmetrul usor pina cind pluteste liber. Se citeste dedesubtul meniscului, indicatia de pe tija alcoolmetrului, citirea reprezentand gradele de tarie a lichidului. Alcoolmetrul este gradat in procente de volum pe domeniul 0-100% - valoarea divizata pe portiunea de scala 0-50% este de 2%,iar pe portiunea 50-100% valoarea diviziunii este de 1%. Eroarea tolerata a alcoolmetrului este egala cu valoarea unei diviziuni. Alcoolmetrul este calibrat la o temperatura a lichidului de aprox. 20°C.
Alcoolmetru Profesional Cartier/Lussac 0-100°, Made in France, 17cm
0,00
(0 voturi)
151,99 Lei
189.99 Lei
Reducere de 20% - Economisesti 38,00 Lei.
Vandut de FABRICADETUICA.RO
Descriere
Alcoolmetru Fabricat in Franta, omologat metrologic - de maxima acuratete pentru a masura continuu gradele alcoolului la iesire din procesul de distilare. Contine scara Cartier(Rosie) si scara Lussac (Alba) (Vol. %). Nu contine Termometru. Lungime Alcoolmetru: 17 cm. Ambalat in toc din plastic glisant, rezistent. Alcoolmetrul prezentat este destinat determinarii concentratiei in procente de volum(grade de tarie) a alcoolului in solutii alcoolice. Pentru verificarea %(concentratiei) de alcool din solute (Ex. tuica,palinca,etc) se poate utiliza un recipient (pahar tip sonda/cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului. Se umple recipientul cu lichid (aprox.80-90% din capacitatea vasului).Se introduce alcoolmetrul usor pina cind pluteste liber. Se citeste dedesubtul meniscului, indicatia de pe tija alcoolmetrului, citirea reprezentand gradele de tarie a lichidului. Alcoolmetrul este gradat in procente de volum pe domeniul 0-100% - valoarea divizata pe portiunea de scala 0-50% este de 2%,iar pe portiunea 50-100% valoarea diviziunii este de 1%. Eroarea tolerata a alcoolmetrului este egala cu valoarea unei diviziuni. Alcoolmetrul este calibrat la o temperatura a lichidului de aprox. 20°C.